www.aaveet.com

Leveransvillkor

Betalning

Alla priser anges i euro (€) och innehåller 10 % moms. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar och justeringar, som beror på tekniska eller mänskliga fel. Beställningen betalas med fakturan som följer med beställningsbekräftelsen.

Leveranskostnader

Till beställningens summa tillkommer leveranskostnader på € 3 (en bok). Beställningar över € 40 levereras utan leveranskostnader.

Beställningsbekräftelse

När din beställning har hanterats, får du per e-post en bekräftelse på att beställningen tagits emot samt information om leveranstid.

Leverans

Normal leveranstid är 2–4 vardagar. Om vi måste beställa boken är leveranstiden 5–10 vardagar, då levereras beställningen senast efter 14 vardagar. Vi levererar beställningen per post enligt försändelsens vikt antingen som brev, maxibrev eller postpaket. Varorna levereras endast inom Finland.

Returnering

Vi har 14 dygns returrätt på våra produkter. Produkten bör vara oanvänd när den returneras. Vid returnering återlämnas produktens pris samt portokostnad till kunden. För att underlätta hanteringen skall kunden komma ihåg att bifoga kvitto och kontaktuppgifter, dvs. namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

Force majeure

Vi förbehåller oss rätten att annullera en beställning om bokens upplaga är slut eller om det vid leveransen förekommer någon typ av force majeure. Vi svarar inte för problem vållade av krig, terrorism, stöld, eldsvåda, elavbrott eller motsvarande. Vi förbehåller oss rätten att annullera en beställning om och när vi anser det vara nödvändigt.

 

Takaisin alkuun